Monday, 04 December 2023
Savremena tehnologija

Najnovija tehnološka dostignuća omogućavaju nam da obavimo posao kvalitetno.

Bez čekanja

Pacijent je na prvom mjestu. Poštujemo ugovorene termine za sve naše usluge.

Stručni kadar

Naše osoblje je predano, s višegodišnjim iskustvom u svojoj oblasti.

Savjetnik vašeg zdravlja

Trebate pregled ili sturčno mišljenje?

O nama

Zdravstvena Ustanova Poliklinika Ghetaldus Brčko nastala je iz kontinuiteta očne optike Ghetaldus Brčko, koja je počela sa radom 1967 godine, kao poslovna jedinica Optičke Industrije Ghetaldus Zagreb. U genezi svog razvoja Zdravstvena Ustanova Poliklinika Ghetaldus Brčko distrikt BiH obilježava 50 godina postojanja i uspješnog poslovanja iz oblasti oftalmologije i očne optike.

Stručno osoblje Poliklinike pruža sve usluge pacijentima u skladu sa najsavremenijim svjetskim standardima.

Specijalističke oftalmološke preglede sa najsavremenijim dijagnostičkim aparatima, ultrazvučni pregledi oka, OCT- optička koherentna tomografija, kompjuterizovano vidno polje, određivanja dioptrijskih naočala, kontakltnih leća, operativnih zahvata na prednjem i stražnjem segmentu oka.

Operacija katarakte najsavremenijom metodom fakoemulzifikacije u lokalnoj anesteziji sa implantacijom toričnih i multifokalnih IOL-a, kombinovane operacije – katarakte i glaukoma, medical retina anti VEGF terapija, intravitrealna aplikacija lijekova, operacija ektropion - entropion - ksantalazme, blefaroplastika, postoperativna kontrola i praćenje pacijenata i dr.

Internistički pregledi sa laboratorijskim nalazima, psihijatrijski pregledi, ginekološki pregledi, ljekarska uvjerenja za vozače, sistematski pregled, pregled i obrada pacijenata od strane ljekara specijaliste medicine rada.

Predmet poslovanja poliklinike takođe  je i distribucija i servisiranje digitalnih slušnih aparata Widex, govornih aparata Servox sa pratećom opremom.

Zdravstvena Ustanova Poliklinika Ghetaldus opremljena je najsavremenijom opremom i u strategiji razvoja djelatnosti Poliklinike, osim ulaganja u najsvremeniju opremu konstantno ulaže i u usavršavanje naših ljekara specijalista, omogućujući im prisustvo na domaćim i stranim kongresima, u cilju praćenja savremenih dostignuća iz njihovih oblasti i njihove primjene u našoj Poliklinici.

 


Radno vrijeme:

PONEDJELJAK 08:00 - 16:30

UTORAK 08:00 - 16:30

SRIJEDA 08:00 - 16:30

ČETVRTAK 08:00 - 16:30

PETAK 08:00 - 16:30

SUBOTA 08:00 - 14:00

 

Kontakt:

Poliklinika Ghetaldus
Bosne srebrene br. 6

Pješačka zona 

76120 Brčko, BiH

tel:
+387 49 216- 242,
+387 49 213 191,
Fax:
+387 49 232 791

e-mail: 

poliklinikaghetaldusbrcko@gmail.com

 

-----